Raiul animalelor - un chin pentru animalele noastre

Servicii, concursuri, expoziţii...

Raiul animalelor - un chin pentru animalele noastre

Mesajde wea21 » 08 Iul 2010, 12:34

http://blog.danpodaru.ro/2010/07/incomp ... nimalelor/

Marti, 29 iunie 2010, in ziua in care Eva (cainele meu) a murit, am dus-o pentru a fi incinerata la “Raiul Animalelor” (www.raiulanimalelor.ro).

In prealabil, prietena mea a sunat si a stabilit telefonic cu cei de acolo o programare pentru o incinerare individuala, la care sa si participam. In momentul in care am ajuns cu cainele la ei, cei de acolo mi-au confirmat urmatoarele: “Aveti o programare pentru incinerare individuala, sambata 3 iulie, la ora 15:00″ . Mi-au explicat ca va fi prima incinerare, urmand ca alte incinerari colective sa se faca ulterior. Dupa ce am platit integral, in avans, costurile intregii operatiuni (750 ron), le-am spus: “Asadar ne vedem sambata la ora 15:00″, conform programarii facute telefonic si reconfirmate prin tot ceea ce mi s-a spus mie in momentul in care am ajuns acolo. Ca o precizare foarte importanta, conform site-ului lor, PROGRAMAREA se face pentru participarea proprietarilor la incinerarea individuala (care costa mai mult decat cea colectiva). DOAR in cazul INCINERARII INDIVIDUALE este permisa participarea proprietarilor!!!!

CITITI CU ATENTIE CE S-A INTAMPLAT DE FAPT!!!

Sambata, 3 iulie, in momentul in care am ajuns (la ora 14:30) am intrat si am spus ca am venit pentru incinerarea Evei de la ora 15:00. Raspunsul a fost: “Incinerarea s-a facut la ora 12:00, ne pare rau” si mi s-a aratat urna sigilata pe care era scris EVA. SINCER AM CREZUT CA MOR!!!

Am iesit sa incerc sa ma linistesc, m-am intors si am intrebat (impreuna cu toti cei care ma insoteau, prieteni care au cunoscut-o si au iubit-o pe EVA , si si-au dorit sa isi ia un ultim ramas bun) cum a fost posibil si cum pot ei garanta faptul ca in urna afla cenusa cainelui meu. In primul moment, proprietarul afacerii a spus ca a fost o greseala si ca din anumite motive a trebuit sa o incinereze la 12:00. Mi-a spus ca trebuie sa il cred pe cuvant ca in urna e cainele meu, ca alta dovada nu imi poate da.

SINCER SA FIU, EU IN CUVANTUL UNUIA CARE PRIMESTE UN SALARIU MINIM PE ECONOMIE (750 LEI) PENTRU INCINERAREA UNUI CAINE SI CARE FACE O PROGRAMARE PE CARE NU O RESPECTA NU AM CUM SA CRED. BA MAI MULT, IMI POT IMAGINA CA, DIN MOTIVE DE ECONOMIE, CAINELE MEU A FOST ARS LA COMUN CU ALTE ANIMALE. POATE CA NICI NU A FOST ARS SI A FOST ARUNCAT UNDEVA LA GROAPA DE GUNOI, CA DOAR TRAIM IN ROMANIA!!! POT SA CONSIDER, IN ACEST CAZ, CA CEI DE LA RAIUL ANIMALELOR NU SUNT DOAR INCOMPETENTI, CI SI IMPOSTORI??

Pe scurt, am platit un serviciu, mi s-a facut o programare (confirmata atat prietenei mele, cat si mie personal, si care nu se face decat pentru participarea proprietarilor la incinerare individuala…CA DOAR NU IMI FACEAM PROGRAMARE SA RIDIC URNA!!!) si am primit ca rasplata doar un soc emotional din care nu imi voi reveni nici eu, nici prietenii mei care isi doreau sa o vada pentru ultima oara! Mai mult decat atat, pe data de 29 Iunie, cand am platit integral serviciile, chiar daca alaturi unui domn i se emitea factura si chitanta, mie nu mi-au dat decat o copie de comanda. In 3 Iulie, am primit, doar in momentul in care mi-am pierdut rabdarea si calmul, factura si chitanta pe suma platita. Si acest detaliu ridica intrebari asupra corectitudinii oamenilor de acolo si ma duce cu gandul ca ar putea fi niste mici evazionisti.

Va spun sincer ca ii dau in judecata si le voi face plangeri si sesizari la toate organismele si la insitutiile abilitate. Consider ca moartea unui suflet apropiat si sentimentele pe care le au cei care s-au despartit de un adevarat prieten nu pot fi batjocorite de niste amatori care pe site-ul lor arata cum au ISO9001 /ISO14001 (standarde de control al calitatii) si care de fapt nu sunt in stare sa respecte o programare!!

Va spun ca individul care sustinea ca este patronul afacerii, in momentul in care m-a vazut sufocat de emotie si nervi, a inceput sa imi rada in nas cu cinism, fapt ce imi demonstreaza ca este un “adevarat manager” care stie sa isi respecte clientii aflati in momente mai mult decat delicate si dureroase pentru ei. Deci Raiul Animalelor este “iadul oamenilor” la Str. APUSULUI, Nr. 1, Sat CATELU, Comuna GLINA!
wea21
Agent
Agent

Re: Raiul animalelor - un chin pentru animalele noastre

Mesajde wea21 » 10 Iul 2010, 20:24

PRESA IA ATITUDINE IN CAZUL RAIUL ANIMALELOR!

http://www.antena1.ro/family-time/casa/ ... 13202.html
wea21
Agent
Agent

Înapoi la Diverse